Contemporary New House in Suburban Garden

Our design for a contemporary split-level house, constructed from a pallet of natural materials, around a south facing courtyard on this tight site in the garden of a Bath bungalow has been supported by planners at Pre-App stage.

Image to illustrate internal view of kitchen. Light space wiht large windows and rooflight. Image to illustrate internal view of kitchen. Light space wiht large windows and rooflight.
Image illustrating external L-shaped courtyard with large  glazed sliding doors Image illustrating external L-shaped courtyard with large  glazed sliding doors
Image illustrating ground floor plan layout Image illustrating ground floor plan layout
Image illustrating first floor plan layout Image illustrating first floor plan layout
Contemporary New House in Suburban Garden

Our design for a contemporary split-level house, constructed from a pallet of natural materials, around a south facing courtyard on this tight site in the garden of a Bath bungalow has been supported by planners at Pre-App stage.

Read More

We are working with clients to obtain planning permission for a contemporary house in the garden of their suburban bungalow in the Bath outskirts. Having previously had unsuccessful pre planning negotiations the clients appointed us to overcome objections initially raised by the planning officer regarding site location and design. Our contemporary solution of a split level house constructed from a pallet of natural materials around a south facing courtyard on this tight site has been supported by the planning officer at pre application stage.

Contemporary New House in Suburban Garden

We are working with clients to obtain planning permission for a contemporary house in the garden of their suburban bungalow in the Bath outskirts. Having previously had unsuccessful pre planning negotiations the clients appointed us to overcome objections initially raised by the planning officer regarding site location and design. Our contemporary solution of a split level house constructed from a pallet of natural materials around a south facing courtyard on this tight site has been supported by the planning officer at pre application stage.

Pin It on Pinterest

Share This