Site Progress: Fast progress being made on site in at terrace Victorian house extension, Taunton.
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

This mid-terrace Victorian house lies within the Taunton Conservation area. Designed by Hetreed Ross Architects, the proposal is to infill the under-utilised side courtyard space, opening the house up to the garden.

The resulting new internal space will provide our client with a single storey, light, open-plan kitchen and dining room. Large sliding doors leading to the garden merge the inside and outside, creating a spacious multi-functional area.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Above:  Before – Dining/Kitchen Chimney breast in place.

Below: After: Chimney breast removed, side extension constructed and rear elevation opened up.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

See Other News.

Pin It on Pinterest

Share This